De Goese Golf, vitaliteitspartner van Zo Goes

De Goese Golf, vitaliteitspartner van Zo Goes

Geert Frommé, de nieuwe directeur van De Goese Golf nodigde ons onlangs uit voor een bakje koffie bij de Goese Golf. Een leuke ontmoeting dat resulteert in een leuke samenwerking!

De Goese ondernemers zullen in 2022 voor een ongekende reeks uitdagingen worden gesteld. Coronamaatregelen, logistieke problemen en tekorten blijven een beroep doen op de flexibiliteit en vindingrijkheid van ondernemers.

Steeds maar weer presteren vraagt veel van je lichaam en geest. Voor het lichaam is alle stress hetzelfde. Of je nu tot laat in de avond doorwerkt op kantoor, je druk maakt of je wel genoeg thuis bent, of 500 meter sprint in een minuut tijd, het valt allemaal onder ‘stress’. Het is dus belangrijk goed te rusten, je werktelefoon en gerelateerde apps uit te schakelen en voldoende momenten voor jezelf te nemen. Momenten waar je volledig ontspant. Golfen is zo’n moment.

“Golfen bevat meerdere elementen die stress verlagend werken. Wandelen is goed voor de geest en ontspant het lichaam. Ook liggen golfbanen op rustige natuurterreinen waardoor je de dagelijkse drukte helemaal achter je kan laten. Een ronde golf wordt daarom al snel een ontspanning voor lichaam en geest! Toch denken nog steeds vele mensen dat golfen geen sport is. Niets is minder waar! De meeste golfers lopen met de golftas op een trolley of zelfs op de rug. Een ronde golf wordt hierdoor een stuk intensiever. Gemiddeld betekent dit een verbranding van 718 calorieën per 9 holes, met de tas op de rug ligt dit nog een stuk hoger.”

De Goese Golf wil graag de Goese ondernemers helpen met enerzijds rustmomenten (golfen) en anderzijds een locatie “buiten de deur” om alleen of met het team een plan te maken voor de uitdagingen die de Goese ondernemers (nog) te wachten staat.

Daarom kunnen de ondernemers die bij ZoGoes zijn aangesloten genieten van de volgende voordelen:

  • Eenmaal een vergaderruimte in 2022 kosteloos gebruiken inclusief audiovisuele apparatuur. De Goese golf beschikt over 2 zalen om bijvoorbeeld te vergaderen. Een boardroom voor 6 personen en een Panorama zaal die ruimte biedt voor een zeer grote groep deelnemers afhankelijk van de opstelling. Met gratis parkeren, kosteloos gebruik van wifi en een uitstekende brasserie is dit de ideale locatie voor meetings en bijeenkomsten.
  • Een voordelig lestraject om te leren golfen in groepsverband met andere ondernemers van ZoGoes. Waarbij het einddoel is om zelfstandig de golfbaan om te kunnen. Zo bieden ze een lestraject van 10 keer 1,5 uur les onder begeleiding van een golfprofessional. De kosten hiervan bedragen slechts € 112,50 p.p. Dit is 50% korting op het normale tarief.

De lestrajecten zullen plaatsvinden op vaste momenten. Hierbij wordt gedacht aan een doordeweekse avond (geen koopavond). Als het aantal inschrijvingen dusdanig hoog zal zijn worden er extra momenten ingepland.

Zo Welkom Geert met de Goese Golf als vitaliteitspartner van Zo Goes`!

Samen sta je sterk, samen maken we de stad!

Ook met je bedrijf aansluiten bij het Ondernemersplatform van Zo Goes?
Voor meer informatie mail naar info@zogoes.nl, kijk op onze website: https://zogoes.nl/deelnemen/.