Nieuwtjes uit de binnenstad

Nieuwtjes uit de binnenstad

Nog een week en dan opent zaterdag 1 juni Wine & Foodbar MOOD aan de Grote Kade. De locatie kennen de meeste van ons al, voorheen zat hier Restaurant Hector Goes en daarna Meneer Nilsson Goes.

Wesley en Ellis Visser van Lunchcafe/Brasserie ‘De Bult’ zijn trots dat ze dit nieuwe avontuur mogen aangaan om de horeca aan de mooie binnenstadshaven weer wat leven in te blazen.

“Met aan de voorkant Daniëlle Koster als gastvrouw en in de keuken Justin Snoek zullen wij jullie gaan verwelkomen. Reis om de wereld met onze selectie van de prachtigste wijnen en geniet van de sharing dishes & mooie borrelplanken.”

Succes Wesley, Ellis en team MOOD met dit nieuwe avontuur????

Aan de Lombardstraat wordt flink verbouwd in het pand waar vroeger modezaak ‘t Rondje zat. Afhaal- en bezorgrestaurant Seven Chickens, met authentieke Levantijnse streetfood, verhuist van de Wijngaardstraat naar deze nieuwe locatie. Begin juni is de geplande openingsdatum. We houden jullie op de hoogte.

De liefhebbers van de damesmode keten Norah die nieuw opent aan de Klokstraat, moeten nog even geduld hebben. Op 12 juni is de officiële openingsdatum. Ook hier zullen we jullie een update van geven.

Nieuwe deuren openen, maar er sluiten er helaas ook. 30 Mei is de laatste dag dat Mooi Zeeuws en Meer aan de Lange Vorststraat 68 geopend is. Eigenaresse Nellie Bliek is genoodzaakt haar winkel met Zeeuwse producten te stoppen vanwege gezondheidsproblemen.

Vandaag, volgende week dinsdag 28 en donderdag 30 mei is ze nog open.

Heel veel succes Nellie voor de toekomst!