DOE EENS WAT TERUG VOOR JE WINKEL-EN HORECAHELD

DOE EENS WAT TERUG VOOR JE WINKEL-EN HORECAHELD

In deze bijzondere tijd zijn alle Goese ondernemers voor ons Local Heroes! Of je zaak nu open is of dicht, iedereen probeert creatief te zijn om deze lastige periode door te komen.

Onze geplande verkiezing ‘Winkelheld en Horecaheld van 2020’ stellen we dus nog even uit.

Wil je jouw Winkel-of Horecaheld nu al steunen? Geef ze een bezoekje in hun winkel, bestel een tegoedbon voor later of ga langs voor een maaltijd To Go. Iedere ondernemer in de binnenstad houdt zich aan de regels van het RIVM en zorgt dat je je als consument veilig kunt voelen in hun zaak. Ook telefonisch of per app is jouw Winkel-of Horecaheld te bereiken om iets te bestellen of voor advies. Je krijgt aan huis bezorgd of je kunt het bij de winkel afhalen. Op www.zogoes.nl vind je alle tijdelijke wijzigingen en creatieve ideeën die ondernemers aanbieden.

Steun jouw Winkel- en Horecaheld, Koop Lokaal!