YEAH! 5 jaar Zo Goes!

YEAH! 5 jaar Zo Goes!

“Wat is Zo Goes eigenlijk?” Deze vraag hebben we de laatste jaren regelmatig voorbij horen komen. Nee, we zijn geen winkeliersvereniging of city-marketing met events, maar een ondernemersplatform voor de binnenstad van Goes. Tuurlijk zie je op onze socials commerciële boodschappen van Goese ondernemers, zij laten hiermee zien wat Goes te bieden heeft.

Ons gaat het vooral om de verhalen erachter. In de laatste vijf jaar hebben we al heel wat ‘rondjes door de stad’ gemaakt om tijdens onze spontane bezoekjes te luisteren naar de ondernemer, proberen te verbinden, na te laten denken en soms een spiegel voor te houden. Openingen en sluitingen, korte maar ook lange verhalen van ondernemers, en hier en daar een ‘prikkelend’ bericht. De stad maak je niet alleen, dat doen we samen!

Inmiddels zijn we uitgegroeid als belangenbehartiger in de stad: voor ondernemers in de binnenstad, winkeliers, horeca en dienstverlening, en hebben we gesprekken waar nodig met de gemeente en de vijf wethouders die de binnenstad inmiddels al heeft gehad in deze periode.

De laatste twee jaar zijn er een aantal ondernemers rondom Goes deelnemer geworden om het toerisme te bevorderen. We krijgen ook vele aanvragen van ondernemers uit het buitengebied en de dorpen, die we voor nu helaas niet allemaal kunnen beantwoorden. Wie weet ooit…

De ideeën die ontstaan komen van jullie, de ondernemers, en zetten we om met als doel de stad nóg leuker te maken.
De highlights van de laatste vijf jaar zetten we op een rijtje met extra dank aan al onze deelnemers, partners, sponsors, etc… van de laatste vijf jaar en uiteraard jullie als volgers van Zo Goes.

Samen maken we de stad!