Zo Goes verwelkomt 100e deelnemer

Zo Goes verwelkomt 100e deelnemer

Het Ondernemersplatform Zo Goes, begin 2019 opgestart, is inmiddels uitgegroeid naar een grote groep ondernemingen die binnen Zo Goes vertegenwoordigd wordt. Vandaag heeft Zo Goes haar 100ste deelnemer mogen verwelkomen!

Met het platform bundelen ondernemers uit de Goese (binnen)stad zich, samen laten ze zien dat Goes een gevarieerd aanbod heeft.

De doelstelling van Zo Goes is twee-ledig. Aan de ene kant geven we de consument tips over de diverse bedrijven in Goes en wat er allemaal te beleven is via onze social media kanalen en de website. Aan de andere kant is het contact met onze achterban, de ondernemers heel belangrijk.

Doordat we onze deelnemers geregeld spreken, hebben wij een goed beeld wat er speelt in de stad en zijn ondernemers. We luisteren naar hun wensen of vragen en ondersteunen en verbinden daar waar mogelijk. De “Zo Blij met jou” campagne, Steun de Horeca-actie met Zo Goes kleding en het toeristengidsje zijn voorbeelden die tot stand gekomen zijn door vragen vanuit ondernemers.

Samen maken we de stad! De mix van bedrijvigheid, van kleine boetiekjes tot landelijke ketens en de diverse horecazaken zorgen voor de leefbaarheid van de stad.

Met de 100ste deelnemer vandaag is het een mooi moment om ons aanbod te vergroten met toeristische bedrijven in de gehele gemeente Goes die de bedrijvigheid in de binnenstad kunnen versterken. Daar vallen naast bijvoorbeeld hotels en B&B’s ook horeca en winkels in. Met de aandacht op de binnenstad en zijn toeristische omgeving laten we nog meer zien hoe leuk Goes is!

Bedankt deelnemers van Zo Goes!!