Volg jij ons al?

Volg jij ons al?

Volg ons ook op Social Media en mis niets over alle nieuwtjes uit de Goese binnenstad!

www.facebook.com/zogoes

www.instagram.com/zogoes.nl

Zo Goes is een collectief dat zich richt op alles wat zich binnen de Goese binnenstad voordoet. Door het delen van nieuws, interviews, inkijkjes, achtergrondverhalen, acties, blogs, foto’s en video’s willen wij de bedrijven, instellingen en evenementen onder de aandacht brengen die ons zo geliefde Goes vorm geven. Door middel van dit platform willen wij de verbinding tussen bedrijven, bezoekers en bewoners zichtbaar maken. Maar zelfs met onze liefde voor Goes als drijfveer kunnen wij dit niet alleen. Daarom nodigen wij u van harte uit om uw verhalen, foto’s en tips met ons te delen via info@zogoes.nl Volg, like, deel. Samen zetten we Goes op de kaart. Van a tot zo Goes!