Laden Evenementen

Festival de Veste

16 juni 2023 - 18 juni 2023

Food, fun en shoppen in het groen

De zomer begint goed met Festival De Veste!

Met Festival De Veste op vrijdag 16, zaterdag 17 en zondag 18 juni breekt gegarandeerd de zomer aan in Goes! Tijdens dit festival kunnen bezoekers  genieten van muziek, theater, shoppen en heerlijk eten en drinken. De looproute door het groene stadspark De Veste leidt je langs alle kraampjes en activiteiten en zorgt dat je niets hoeft te missen. Het afwisselende programma biedt volop vermaak voor jong en oud, aan én op het water. Daarbij is geen festivaldag hetzelfde: elke dag is er weer iets nieuws te zien en te beleven! Zaterdag de 17de staat in het teken van ROZE ZATERDAG

Kunst, muziek, theater, food en nog veel meer zorgen drie dagen lang voor een zomerse sfeer in het groen. Er zijn workshops en allerlei vormen van vertier voor kleine én grote mensen, dus neem vooral je kinderen, vrienden en familie mee.

Waar vind je het?

Vanuit de binnenstad loop je in een paar minuten naar het groene festivalterrein, dat zich uitstrekt tussen de Keizersdijk en de Oostwal, ter hoogte van de Gasthuisstraat. Vanaf het NS station is het 500 meter lopen of fietsen. Het succesvolle Festival De Veste beleeft dit jaar alweer zijn vierde editie en wordt georganiseerd door het Pop-up team Goes in samenwerking met Goes Marketing.

Mis niets en volg www.facebook.com/festivaldeveste voor de laatste info.

Share This Event

  • Dit evenement is voorbij.

Gegevens

Begin:
16 juni 2023
Einde:
18 juni 2023
Evenement Categorie:

Locatie

Stadspark de Veste
Oostwal
Goes, 4461 JV Nederland
+ Google Maps