Brasserie Westerkade Goes

Brasserie Westerkade Goes

Eind juni opende Jorran Musters zijn eigen Brasserie Westerkade Goes bij het nieuwe Waterstate Wellness Hotel Goes aan de Westhavendijk. Uit nieuwsgierigheid hebben we een aantal dagen voor de officiële opening al even om het hoekje gekeken bij de Brasserie, waar men druk bezig was om de puntjes op de i te zetten. De eerste weken na de opening zijn nu geweest, dus vond Jorran even tijd voor ons om een kijkje bij hem te nemen.

“Op eigen initiatief heb ik navraag gedaan wat de plannen waren met deze ruimte gelegen bij het hotel”, vertelt Jorran ons, “een unieke locatie voor iets wat ik al heel lang graag wilde. Niet alleen in de keuken staan, maar ondernemen in mijn eigen Brasserie. En dat is gelukt!”

Met de vrijheid van een eigen ontwerp voor inrichting en interieur is Jorran aan de slag gegaan. “Met als resultaat een mooie, lichte zaak, maar met een warme uitstraling, gelegen met een terras aan het water. En heel belangrijk… met een leuk team waar ik erg blij mee ben!

Voor de hotelgasten verzorgen wij het ontbijt, maar uiteraard is een ieder hier welkom die van goed eten en gezellig samenzijn houdt, voor een mooie kwaliteit/prijs verhouding.”

Voor nu is Brasserie Westerkade van woensdag tot en met zondag geopend. “We zijn nog in de opstartfase, maar de bedoeling is uiteraard om in de toekomst meer dagen open te gaan. We hebben binnen 80 zitplaatsen, met buiten een voor- en achterterras, dus meer dan genoeg ruimte voor veel gasten. Het voordeel is dat je hier makkelijk kunt parkeren, er is parkeerplaats genoeg.”

Wij verwelkomen niet alleen een nieuwe horecagelegenheid erbij in Goes, maar tevens een nieuwe deelnemer bij het Ondernemersplatform van Zo Goes! Veel succes Jorran en team met Brasserie Westerkade en welkom bij Zo Goes!