Adres

Houttuinen 20, 4461 BK Goes

GPS

51.508013371494, 3.8901106797813

Telefoon


Maandag

gesloten

Dinsdag

08:30 tot 18:00

Woensdag

08:30 tot 18:00

Donderdag

08:30 tot 18:00

Vrijdag

08:30 tot 18:00

Zaterdag

08:30 tot 16:00

Zondag

08:30 tot 16:00

Corona servicepakket van Profile Goes:

 1. Fietsadvies nodig? Bel of mail met ons!
  Wil je een medewerker van Profile Goes spreken, bel of mail ons gerust en stel al u vragen. Wilt u graag een product bestellen? Wij bieden de mogelijkheid het naar u toe te brengen.
  0113-211282 info@profilegoes.nl
 2. Spoedherstellingen voor hulpverleners!
  Voor mensen die in de zorg werken of een ander essentieel beroep hebben, blijven wij herstellingen uitvoeren. Jullie zijn onze helden. 🙂
 3. Wij bieden een haal en breng service!
  Fietsenwinkel Profile Goes biedt u in deze moeilijke periode een haal en breng service voor een fiets die gemaakt moet worden. Liever een nieuwe fiets? Vertel ons welke fiets u wilt zien en wij komen de fiets bij u thuis laten zien.
 4. Nieuwe fiets kopen wanneer het u uitkomt?
  Liever niet in een overvolle winkel een nieuwe fiets komen kopen? Bel of mail ons voor een afspraak.
  0113-211282 info@profilegoes.nl
 5. Schenk iemand een cadeaubon!
  Wil je een ijzersterke reden om een cadeaubon van Profile Goes te kopen? Je maakt de persoon die de cadeaubon krijgt gelukkig. Wie verdient volgens jou een cadeaubon? (Je kan hem natuurlijk ook aan jezelf schenken!) Tover een lach op iemands gezicht.
 6. Er is een webshop.
  U kunt ook kopen via onze webshop. Klik, betaal, klaar! Jouw bestelling wordt tot aan je deur bezorgd. (U kunt natuurlijk ook gewoon per telefoon of mail bestellen!)

 

Bij Profile Goes kunt u terecht voor zeer deskundig advies op maat. De eigenaresse, Mirjam is zeer enthousiast en staat altijd voor u klaar om te samen te kijken wat u zoekt. Regelmatig vindt u hier een wisselend assortiment, welke ook nog eens zeer fraai oogt in de mooie gestylde winkel. Alles wat u zoekt, gewoon in het Zeeuwe Goes.

Al zeer vroeg begon Mirjam Klaassen in de rijwielbrache. Kennis over fietsn is haar dan ook met de paplepel ingegoten. Na een periode van leren is zij in 1999 haar eigen onderneming gestart in het Zeeuwe Goes. Een mooie start van een prachtige periode en winkel die we nu kennen als Profile Goes. Een gespecialiseerde winkel op het gebied van stadsfietsen, sportieve fietsen, e-bikes en fietsen met een snaaraandrijving. Vind bij ons niet alleen de juiste fiets, maar ook bijpassende accessoires. Zo kunt u direct compleet op pad met uw nieuwe aanwinst. Bekijk ook onze externe webshop voor de gehele collectie bij Profile Goes.

De medewerkers bij Profile Goes hebben allemaal jarenlange ervaring en kunnen zich goed verplaatsen in u als fietser. Daarmee staan wij garant voor een uitermate deskundig en passend advies. Klantvriendelijkheid en klantgerichtheid staat bij ons voorop en dat zult u merken in onze winkel. Kom gerust eens langs om de sfeert te proeven of stel vrijblijvend uw vragen.

Tot ziens bij fietsenwinkel Profile Goes