Adres

Opril Beestenmarkt 1b, 4461 AM Goes

GPS

51.50516472663, 3.8888852894306

Telefoon


UPDATE

Onze branche organisatie (ANBOS) adviseert om schoonheidssalons te sluiten omdat we binnen 1,5m bij de klant zijn. We kunnen elkaar besmetten. Maar er is geen harde eis van de RIVM voor de schoonheidsspecialistes.
Maar vanwege de gezondheidsrisico’s voor mijn klanten, mijn gezin en mijzelf, ben ik tot nader order gesloten.

Klanten die nog in de agenda staan worden gebeld en opnieuw ingepland zodra dit weer mogelijk is.

Ik wens iedereen het beste in deze roerige tijd! En graag tot later..


Al meer dan 25 jaar werk ik aan huidverbetering. Huidproblemen zijn mijn expertise. Veel mensen denken dat hun huid(probleem) niet kan verbeteren of dat er “niks aan te doen is” Niets is minder waar. Denken in oplossingen, daar sta ik voor.

De huid verbeteren is heel divers. Dit kan zijn, couperose of bloedblaasjes. Maar ook voor acne, rimpels, verslapte huid, vale huid, pigmentvlekken, fibromen, vetbultjes of andere huidoneffenheden verminderen of verwijderen. Dat maakt mijn vak ook zo leuk. Iedere werk ik met verschillende behandelingen.

Ook kan je bij mij terecht voor overbeharing (laser en elektrisch ontharen) of het plaatselijk vet bevriezen (cryolipolyse) voor dat vetrolletje dat je misschien wel kwijt wil.

Vind je het moeilijk om te kiezen uit peelings, schoonheidsbehandelingen, dermapen, plasma of een andere behandeling. Weet je niet wat voor jou huid de oplossing kan zijn? Boek dan een algemeen behandel uur dan kijk ik, in overleg met jou wat het beste bij je past.

Heb je liever eerst advies zonder behandeling, boek dan een intake gesprek en laat je zo voorlichten.

Veel mensen vergeten het, maar huidverbetering begint al bij een gezonde huid behouden. Dus ook voor de “gewone” schoonheidsbehandelingen ben je natuurlijk welkom.