Boutique Hotel Rijks

ADRES & CONTACT


Adres

Zusterstraat 11, 4461 JA Goes

GPS

51.502685494596, 3.8890796899796

Telefoon


OPENINGSTIJDEN

Boutique Hotel Rijks ligt midden in het historische centrum van Goes, waar u naast schitterende panden, de stadshaven en het park talloze uitgaansgelegenheden en winkels ontdekt. Het hotel verstrekt overnachting en ontbijt aan toeristische én zakelijke gasten.

Reserveert u een verblijf bij ons, dan kunt u tegen een gereduceerd tarief parkeren in de nabijgelegen Parkeergarage Centrum (200 meter afstand). Goes is bij uitstek een gezellige en bruisende stad met mooie bezienswaardigheden, leuke winkels en veel horeca-gelegenheden welke u op één van onze huurfietsen kunt bereiken.

Hotel Rijks beschikt over een luxueuze en intieme sfeer. Het stijlvolle interieur past perfect bij dit karakteristieke Rijksmonument. De kamers en royale suites bieden plaats tot twee personen en zijn elk uniek in vorm en inrichting. De kamers zijn voorzien van meubilair van de hoogste kwaliteit zoals fijne Kingsize bedden. Alles draait om gemak, design en service. De artistieke ambiance van Rijks wordt gecombineerd met een boetiek design.

Uw verblijf bij Boutique Hotel Rijks is inclusief een vers ontbijt en het gebruik van WiFi.

FUNCTIES & DIENSTEN

LOCATIE OP KAART

Nieuwe zoekopdracht