Adres

Kloetingseweg 40, 4462BA Goes

GPS

51.4969022, 3.89966

Telefoon


Onze  B&B vind je in het mooie Goes. Het huis is gebouwd in 1920 en heeft al verschillende eigenaren gekend. Zo heeft hier jaren geleden een homeopatisch arts gepraktiseerd (dr. Bouwman). Al snel hierop werd het huis in gebruik genomen als B&B en nu nemen wij het stokje over. Een droom die uitkomt! Wij hopen je binnenkort te mogen verwelkomen bij Bed and Breakfast Goes!

Onze Bed and Breakfast is op loop/fietsafstand van het gezellige winkelcentrum van Goes. Wanneer de terrassen open zijn bruist het hier van de gezelligheid op de grote markt, je vind in de winkelstraten tal van leuke winkels.

Fiets en of wandelroutes zijn ook zeker een aanrader! In en rondom Goes zijn er prachtige routes te vinden.Leuke activiteiten ontbreekt het ook zeker niet aan, je bent in Zeeland, dus lekker naar het strand bij mooi weer, de Vlindertuin, een tropisch zwembad, of bijvoorbeeld oesters rapen in Yerseke! Vraag ons tijdens je verblijf ook naar de mogelijkheden en wij kijken naar de leukste uitjes in de omgeving.