Adres

Grote Markt 21, 4461 AH Goes

GPS

51.50405, 3.88999

Telefoon


B-Wize hairstyling is een prachtige, nieuwe kapsalon in het centrum van Goes. Het pand aan de grote markt is helemaal opgeknapt en omgetoverd tot een ruime, sfeervolle salon. Onze haarstylistes hebben allemaal hun eigen specialisatie. Of je nu krullen hebt, balayage of highlights of je haar in een losse bob geknipt wilt, hier kun je altijd terecht bij een specialist. De haarstylistes denken met je mee en houden rekening met je haartype.

Wij ontvangen je met een heerlijke latte of kop thee en bespreken samen jouw wensen. Jouw haar wordt verzorgd met een van de topproducten van Kevin Murphy of Mr Smith en jij kan helemaal bijkomen in onze massagestoel terwijl je geniet van een wasmassage. Je krijgt advies en verzorgingstips zodat jouw kapsel ook thuis nog perfect zit.

Uniek in Zeeland is dat B-Wize met prijsdifferentiatie werkt. Afhankelijk van de leeftijd en ervaring van jouw haarstylist wordt de prijs voor je behandeling bepaald. Uiteraard leveren wij altijd dezelfde kwaliteit.

Wil jij een afspraak maken? Dat kan online of via whatsapp. Heb je specifieke vragen of twijfel je welke behandeling je moet boeken? Dan kun je ons het beste even bellen of binnenlopen in de salon