Laden Evenementen

Popmonument Goes

15 april 2023 - 16 april 2023

PopMonument, het festival wat popmuziek verbindt met erfgoed, gaat naar Goes! Na uitverkochte edities in Veere (2021 & 2022) en Middelburg (2022) landt het festival op zaterdag 15 april 2023 in de mooiste monumenten van de stad tijdens PopMonument Goes!

PROGRAMMA

Op het programma: WIESBlackbirdNana AdjoaPaceshifters, REMY., LIONSTORM, De Toegift, Cloud CafeMood Boredall dogs go to heavenEllis ManeRien Donkersloot (de stadsbeiaardier), De Woordstuntelaar en DJ Rond en Soepel!
Bekijk het tijdschema >>

MONUMENTEN

PopMonument is geen PopMonument zonder de mooiste monumenten van de stad. Van de grootste monumenten van de stad tot bijzondere stadskelders en cafés. In Goes vinden op zaterdag 15 april de optredens plaats in: Maria Magdalena Kerk, Slot Oostende, Grote Kerk, Meneer Nilsson, De Kelder en Podium ’t Beest.
Alle info over de monumenten >>

KLOECKE VROUWEN VAN GOES

Tijdens PopMonument Goes vind je in de Singelstraat een pop-up portretgalerij met illustraties geïnspireerd op tien kloeke, ofwel dappere, vrouwen uit de geschiedenis van Goes. Vrouwen die allen op hun eigen wijze van grote waarde zijn geweest. Soms met grote landelijke bekendheid, maar zeker zo vaak onterecht onderbelicht in de geschiedenisboeken. Kunstenares Evelien van der Peijl liet zich inspireren door de levens van deze sterke en karaktervolle vrouwen. Ze maakten illustraties met hedendaagse interpretaties van deze verhalen. De installatie is op 15 en 16 april gratis te zien in de Singelstraat.

KAARTVERKOOP

De kaartverkoop is gestart. Voor een kaartje betaal je 34,50 euro inclusief servicekosten. Voor PopMonument koop je één kaartje waarmee je toegang hebt tot alle concerten in alle monumenten. Daarbij geldt wel vol=vol. Voor de kleinere locaties is het dus verstandig om op tijd te arriveren.

>> Tickets: https://popmonument.nl/edition/popmonument-goes/

Share This Event

  • Dit evenement is voorbij.

Gegevens

Begin:
15 april 2023 @ 19:30
Einde:
16 april 2023 @ 01:30
Evenement Categorieën:
,