Laden Evenementen

Koningsdag in Goes

27 april 2024

Ontdek Koningsdag in en rondom Goes!

Ontdek de levendige viering van Koningsdag in en rondom Goes! Met een bruisend programma vol festiviteiten en activiteiten voor jong en oud belooft het een dag vol plezier te worden. Van gezellige markten tot spannende spelletjes en live optredens, er is voor elk wat wils tijdens deze feestelijke gelegenheid. Kom samen met familie en vrienden en vier de nationale feestdag in stijl in het hart van Zeeland!

Programma’s Koningsdag

Koningsweekend op de Grote Markt!

Op zaterdag 27 april van 10:00 tot 16:00 uur en op zondag 28 april van 13:00 tot 16:00 uur is er een geweldig weekend vol spelletjes op de Grote Markt in Goes! Je kunt meedoen aan allerlei leuke activiteiten zoals zaklopen, eierlopen en blikgooien, maar ook schminken en springen op de gezellige springkussens. En vergeet niet de popcornkraam en de vrolijke mascottes die rondlopen en de kinderen helpen bij de spelletjes!

Er is zelfs een DJ aanwezig die voor de perfecte muzikale sfeer zorgt. Alle kinderen kunnen gratis een deelnameformulier ophalen bij de infotent. Als ze alle spelletjes hebben gespeeld en hun kaart vol is, krijgen ze een lekker cadeautje.

Terwijl de kinderen zich vermaken, kunnen ouders ontspannen op een van de terrassen met een drankje of lekker winkelen in de gezellige winkelstraten van Goes. Kom gezellig langs en beleef een onvergetelijke dag!

 

Koningsdag op de Oostwal!

Op de Oostwal staat een levendig programma klaar, boordevol activiteiten en entertainment! Tussen 10:00 en 17:00 uur kun je meedoen aan een scala aan leuke activiteiten, waaronder de opwindende stormbaan, boogschieten, diverse scoutingactiviteiten en een schilderwedstrijd. Daarnaast kun je genieten van de demo’s van dansschool Shirley en de creaties van de Zeeuwse modelbouwvereniging. Er is voor ieder wat wils!

Geniet van livemuziek met een koffieconcert dat begint vanaf 11:00 uur en een walk-around concert van 13:00 tot 16:00 uur.

 

Koningsdag in Goes-Noord!

Kom en doe mee met de ultieme familie BINGO georganiseerd door het bingoteam van Goes-Noord!

Op zaterdagavond, van 19:30 tot 23:00 uur ben je uitgenodigd voor een avond vol spanning en plezier in Wijkcentrum Jan Ligthart aan de Bergweg 12 te Goes.

Tijdens onze BINGO wordt ervoor gezorgd dat je niet alleen kans maakt op geweldige prijzen, maar ook verwend wordt met heerlijke traktaties tussen de rondes door.

Dus breng je geluksgetallen en je beste geluk mee en sluit je aan bij ons voor een onvergetelijke avond vol BINGO-plezier en gezelligheid!

 

Koningsdag in Goes-Zuid!

Op Koningsdag is er een familie fietstocht door het mooie Beveland. Doen jij en je familie ook mee? Of kom gezellig langs voor een middag vol plezier met de bingo van 15:00 tot 17:00! Spanning, lachen en misschien zelfs wat prijzen te winnen! Maar het feest stopt daar niet! Om 17:00 nodigen we je uit voor een smakelijke buurt BBQ. Geniet van heerlijk eten, goede gesprekken en maak nieuwe herinneringen met buren en vrienden. Mis dit dubbele dosis plezier niet!

 

Koningsdag in Kloetinge!

De dag wordt gestart om  09:00 uur met een feestelijk ontbijt en de hele dag door zijn er lekkere hapjes en drankjes in de tenten. Geniet van alle activiteiten. Zoals een poppenkastvoorstelling, een kleedjesmarkt, het Ons spele binho, reddingshondendemonstratie, schapendrijven, jeugdbrandweer, een springkussen en een zweefmolen. Daag jezelf uit op de Kloetinge stormbaan of ga ringrijden. Voor de kleintjes is er een mini stormbaan en ouderwetse spelletjes. Laat je creativiteit zien bij “ONS BIN CREATIEF” en de “MAAK-JE-NOG-MOOIER” tent. Vergeet zeker niet het podiumfeest met diverse muzikanten van 9.00 tot 20.00 uur niet!

Bekijk het gehele programma op: PROGRAMMA 2024 | Oranjevereniging Kloetinge

 

Koningsdag in ‘s – Heer Arendskerke!

8.00 – Verzamel bij de Kerk voor een lawaaioptocht met versierde fietsen, skelters en steps. Welkomstgroet van de dorpsbewoners en de burgemeester om 8.10 uur bij de Torenring, gevolgd door ochtendgymnastiek met Marijn Superrrfit om 8.15 uur.

8.20 – 8.50 – Laat het dorp trillen tijdens de lawaaioptocht! Bekijk de route voor meer informatie.

9.00 – 10.00 – Geniet van een heerlijk dorpsontbijt en koop lootjes voor leuke prijzen in de Feesttent.

9.30 – 12.00 – Ontdek de geschiedenis met films en oude fotoboeken van voorgaande Koningsdagen in de Kerk.

10.30 – 12.00 – Kinderen, doe mee aan de kinderspelen in de Torenring en kerktuin!

12.00 – 14.00 – Lunchtijd! Kies uit heerlijke gerechten van foodtrucks of het Arendhuis, en struin rond op de kleedjesmarkt bij de Kerk.

8.00 – 13.30 – Schrijf je in voor de zeskamp bij het infopunt. Meedoen kan vanaf 12 jaar of voor kinderen die naar de middelbare school gaan.

14.00 – 16.00 – Strijd mee in de zeskamp en geniet van diverse kinderactiviteiten in de kerktuin, kerk en Torenring.

16.30 – De Dorpsborrel begint in de feesttent of kerktuin.

17.00 – 17.30 – Maak je klaar voor de prijsuitreiking van de puzzeltocht, versierde fietsen, mooist versierde straat en kleurwedstrijd, gevolgd door de bekendmaking van de lootjeswinnaars in de feesttent of kerktuin.

17.30 – 20.00 – Smul van een heerlijke dorps-BBQ of kies je favoriete gerechten bij de foodtrucks in de kerktuin of Torenring.

18.30 – 20.00 – Kinderen, swing erop los tijdens de kinderdisco in de kerk!

20.00 – 00.00 – Sluit de dag af met een spetterende feestavond met live muziek en een DJ in de feesttent!

 

Koningsdag in Wilhelminadorp!

Tussen 15:00 en 20:00 uur bruist het achter Meetje van activiteiten! Geniet van springkussens, een uitdagende stormbaan en koningsspelletjes voor alle leeftijden. Laat je gezicht beschilderen bij de schminkstand en geniet om 17:00 uur van een heerlijk Koningsdiner. Probeer je geluk bij het Rad van Fortuin van 18:30 tot 19:30 uur. Mis deze gezellige Koningsdagviering niet!

 

Koningsdag in Kattendijke!

De feestelijkheden beginnen vroeg op Koningsdag! Om 9.00 uur wordt de reveille geblazen vanaf de kerktoren, gevolgd door een bruisende lawaaioptocht met prachtig versierde fietsen door het dorp, die om 9.05 uur van start gaat bij de muziektent.

Om 9.30 uur staat er een muzikale verrassing op het programma bij het Katshuis, gevolgd door een smakelijke Cupcake Willem bakwedstrijd om 10.00 uur. Kom om 10.15 uur langs voor koffie met een cupcake en om 10.30 uur begint het spetterende Koningsdagfestival!

 

Koningsdag in Wolphaartsdijk en Oud-Sabbinge!

Vanaf 8.00 uur starten de feestelijkheden met de Reveille vanaf de Nicolauskerk. Om 10.00 uur gaat het feest verder bij Meuleweie.

Om 10.30 uur is het tijd voor de kinderen tot 8 jaar om mee te doen aan de spannende vossenjacht!

In de middag barst het spektakel los op het grasveld voor Herberg de Griffioen en het Wolfaartsplein, met de zeepkistenhelling om 12.45 uur voor de avonturiers vanaf 12 jaar en de zeskamp voor de stoere deelnemers vanaf 9 jaar.

Terwijl je geniet van de activiteiten, trakteert Rien Dekker je op een spetterend optreden op het terras van Herberg de Griffioen.

Om 18.00 uur kunnen de kids helemaal losgaan op de Kinderdisco in de tent voor Herberg de Griffioen.

En alsof dat nog niet genoeg is, verzorgt Rien Dekker om 19.00 uur opnieuw een knallend optreden in dezelfde tent. Om 20.30 uur gaat het dak eraf tijdens het Koningsbal!

En vergeet niet de hele dag door te struinen op de rommelmarkt, met in de ochtend kleedjesverkoop door de kinderen en in de middag in de Brug.

Share This Event

  • Dit evenement is voorbij.

Gegevens

Datum:
27 april
Evenement Categorieën:
,

Locatie

Stadspark de Veste
Oostwal
Goes, 4461 JV Nederland
+ Google Maps