Laden Evenementen

Generation Tone 4 met Anne-Maartje Lemereis

24 juni 2023

Einde of Nieuw Begin
In de vierde editie van Generation Tone klinkt de première van een muziekwerk voor en door leerlingen van Muziekschool Zeeland, geschreven door Anne-Maartje Lemereis, stadscomponist van Goes. We gaan met componist en spelers in gesprek over de betekenis van muziek en van het studeren en componeren van muziek voor hun generatie. Is klassieke muziek aan zijn eind, of is er altijd een nieuw begin….

Anne-Maartje Lemereis (1989) schreef haar allereerste liedje toen ze vier jaar was en is er daarna nooit meer mee opgehouden. Op haar 11e debuteerde ze in het Concertgebouw met een eigen compositie tijdens het nieuwjaarsconcert van het Nederlands Blazers Ensemble. Anne-Maartje studeerde piano en compositie aan het Utrechts Conservatorium. Sinds haar afstuderen in 2016 componeert ze in opdracht van diverse festivals en ensembles, waaronder festival November Music, Ragazze Quartet, Holland Opera en Podium Witteman.
Anne-Maartje is als docent verbonden aan het Utrechts Conservatorium en geeft vanuit Stichting In de Knop compositielessen en workshops aan kinderen en jongeren tussen de 4 en 18 jaar oud.

Gesubsidieerd door de gemeente Goes.

Share This Event

  • Dit evenement is voorbij.

Gegevens

Organisator:
Bibliotheek Goes
Datum:
24 juni 2023
Tijd:
16:00 - 17:30
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:
Site:
https://oosterschelde.op-shop.nl/5696/generation-tone-4-met-anne-maartje-lemereis/24-06-2023

Locatie

Bibliotheek Goes
Kolveniershof 106
Goes, 4461 DB Nederland
+ Google Maps
Telefoon
0113 213 620