Laden Evenementen

Expositie KinderKunstWeek Van druppel tot tsunami

01 april 2023 - 21 april 2023

De Kinderkunstweek 2023 met als thema “Van druppel tot tsunami. Water in de kunst” was een groot succes. Wij hebben 7 groepen van verschillende scholen uit Goes en omgeving ontvangen met in totaal 154 enthousiaste leerlingen van de basisschool. De kinderen zijn rondgeleid door verschillende Zeeuwse kunstenaars over de expositie van schilderijen die allemaal water als onderwerp hadden. Daarbij hebben ze een uitleg en demonstratie gekregen van verschillende materialen en stijlen waarmee ze zelf een eigen kunstwerk konden maken in de klas.

We zijn natuurlijk heel benieuwd welke kunstwerken dit heeft opgeleverd. Alle schilderijen zullen worden tentoongesteld in de Kunstuitleen tot 21 april. Op 1 april om 14 uur wordt de expositie van 154 kunstwerken officieel geopend in het bijzijn van de jonge kunstenaars en hun familie en docenten van de scholen. Iedereen is welkom!

De rest van de periode kunt tijdens de openingstijden van de Kunstuitleen de expositie komen bekijken en ook de vitrines met waterdieren die gemaakt zijn door leerlingen van het Goese Lyceum.

Share This Event

  • Dit evenement is voorbij.

Gegevens

Begin:
1 april 2023
Einde:
21 april 2023
Evenement Categorie:
Site:
http://www.kunstingoes.nl/

Locatie

Kunstuitleen de Bevelanden
Westwal 45
Goes, 4461 CM Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie