Laden Evenementen

De Zeeuwse Ondernemersdag 2024

16 april 2024

Op dinsdag 16 april wordt het kennis-, inspiratie- en netwerkevent voor alle starters, ZZP’ers en groeiende MKB ondernemers georganiseerd bij De Mythe in Goes. Ga in gesprek met onze aanwezige kennispartners en vergroot je kennis of doe nieuwe inspiratie op. Netwerk met gelijkgestemde ondernemers die tegen dezelfde dingen aanlopen als jij en deel onderlinge kennis en ervaringen. Samen met onze kennispartners en de mede-ondernemers ga jij op deze avond antwoorden krijgen op al jouw ondernemers vragen, nieuwe kansen ontdekken en je netwerk van ondersteunende partijen en mede ondernemers enorm vergroten!

En het mooie is.. dit netwerkevenement wordt mogelijk gemaakt door de Bevelandse gemeenten, Interpolis, Zeeland Business en alle aanwezige kennispartners en is hierdoor gratis toegankelijk.

Waarom naar de Ondernemersdag?
Je oriënteren, je ideeën delen, je plannen toetsen, de volgende stap in je onderneming zetten, netwerken met andere ondernemers, antwoorden op je vragen krijgen over bijvoorbeeld finance, groei en persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast deel je jouw ervaringen met andere bezoekers en ontvang je tips en adviezen over hoe zij bepaalde situaties hebben aangepast. Voor dit en nog veel meer dingen kun je terecht bij de Zeeuwse ondernemersdag. Met allerlei enthousiaste ondernemers uit jouw regio.

Wat kun je doen op de Ondernemersdag?
– Stel jouw persoonlijke vragen 1op1 aan onze aanwezige kennispartners tijdens de ondernemersmarkt. Zie hiervoor een overzicht in het menu rechts
– Volg diverse kennissessies en workshops
– Netwerk met andere gelijkgestemde bezoekers en deel jouw ervaringen, inspireer elkaar en deel onderlinge tips

Dit is hét moment om een eerste of volgende stap te zetten met jouw (plannen voor je) onderneming. Nog niet overtuigd? Het gehele netwerkevent wordt, op het nuttigen van consumpties na, je volledig gratis aangeboden namens al onze kennispartners! Dus zet die stap en meld je ook aan. Je gaat geheid aan het einde van het event bruisend van nieuwe ideeën, vol met nieuwe inspiratie en een groter netwerk van mede-ondernemers naar huis!

Aanwezige kennispartners
Ervaren lokale ondernemers staan speciaal voor jou met kennis en kunde op de Zeeuwse Ondernemersdag. Tijdens de Ondernemersmarkt kun je ze al je vragen stellen, waar jij nog antwoorden op zoekt. Met hun kennis en ervaring van ondernemerschap in jouw regio, helpen ze je graag verder. De gehele avond is het mogelijk om deel te nemen aan diverse meet-ups. Je raakt in korte tijd geïnformeerd over enkele belangrijkste onderwerpen van het starten van een eigen bedrijf en/of het verder laten groeien van jouw bestaande bedrijf. Of je nu net begonnen bent of bij wijze van al 15 jaar bestaat! Bezoek daarnaast ook diverse presentaties en workshops, erg leuk én leerzaam.

Programma

18.30 – 18.50 Inloop + ondernemersmarkt ronde 1 
18.50 – 19.00 Opening
19.00 – 19.45 Ondernemersmarkt ronde 2
19.45 – 20.15 Presentaties/workshops ronde 1
20.15 – 21.00 Ondernemersmarkt ronde 3
21.00 – 21.30 Presentaties/workshop ronde 2
21.30 Einde programma

Share This Event

  • Dit evenement is voorbij.

Gegevens

Datum:
16 april
Tijd:
18:30 - 21:30
Evenement Categorie:
Site:
https://zeelandbusiness.nl/events/de-zeeuwse-ondernemersdag-2024/

Locatie

Theater de Mythe
Bleekveld 1
Goes, 4461 DD Nederland
+ Google Maps
Telefoon
0113 213 213
Bekijk de site van Locatie