Laatste dagen Vissertoys in de binnenstad van Goes

Laatste dagen Vissertoys in de binnenstad van Goes

Nog anderhalve week en dan sluit de op één na oudste winkel van Goes, Vissertoys webshop & speelGoes.

Marco: “Het is tijd voor andere dingen… In de maanden september tot en met december zullen we nog met enige regelmaat geopend zijn, maar dan dinsdag, vrijdag en zaterdag.”

Voor de binnenstad van Goes is het jammer dat er een speciaalzaak in speelgoed gaat sluiten. Vele kennen de winkel voor o.a. speciaal houten speelgoed, pluche knuffels van kwaliteit, modelauto’s, spelletjes, puzzels en nog veel meer. “Ik verkoop graag speelgoed waar je langer wat aan hebt en het liefst langer meegaat.”

Ook veel toeristen zijn over de jaren heen vaste klant bij Marco geworden. “Elk jaar als ze naar Zeeland komen, brengen ze een bezoekje aan mijn winkel. Voor een nieuwe item voor een verzameling of gewoon om een sociaal praatje. Deze klanten ga ik zeker ook missen!”

Niet getreurd als je nog iets speciaals zoekt qua speelgoed. De webshop van Vissertoys blijft voorlopig gewoon nog.

Wij wensen Marco de laatste dagen voor de winkel sluit nog veel verkoopplezier. En uiteraard een fijne tijd straks met je vrouw, familie en vrienden.

In juli 2020 schreven we eerder over Marco en Vissertoys op Zo Goes. Zie link👉https://zogoes.nl/2020/07/08/vissertoys-goes/