Nieuwe deelnemer: Waterstate Wellness Hotel Goes

Nieuwe deelnemer: Waterstate Wellness Hotel Goes

Eind juni brachten we ons eerste bezoek aan het nieuwe Waterstate Wellness Hotel Goes, net een paar dagen voor de opening. Je kunt je voorstellen dat het best hectisch is zo vlak voor een opening van zo’n groot hotel om alle puntjes op de i te zetten.

Nu, zo’n anderhalve maand na de opening, zitten we op het buitenterras van het hotel met Marco Bobeldijk, General Manager van Waterstate. “We hebben nog niet gelijk vanaf het begin al onze 89 hotelkamers voor boekingen aangeboden. Een kleine opstart heb je als gloednieuw hotel toch nodig.”

Het was maar voor korte duur, het hotel draait al snel op volle kracht.

“Op deze nieuwe locatie, met een unieke ligging aan het water aan de rand van Goes, is het hotel ideaal voor een luxe en ontspannen verblijf. Het is makkelijk te bereiken én bij veel van onze kamers heb je uitzicht op het water. De binnenstad is op loopafstand, dus voor toeristen die een stadswandeling willen maken ook ideaal. Daarbij bieden we uitgebreide faciliteiten en diverse hotelarrangementen aan onze gasten om hun verblijf nog mooier te maken.”

Van de in totaal 89 hotelkamers zijn er 57 comfortkamers, 16 luxe kamers, 3 luxe business kamers en 8 spa suites. We hadden graag in elk van deze verschillende kamers een kijkje willen nemen, maar het hotel is nagenoeg vol!

Na ons leuke gesprek sluit Hotel Waterstate zich aan als deelnemer bij het Ondernemersplatform van Zo Goes.

Welkom Marco en team Waterstate bij Zo Goes en 🍀succes met deze aanwinst voor Goes!

Van A tot Zo Goes!
Ook met je bedrijf aansluiten bij het Ondernemersplatform van Zo Goes?

Voor meer informatie mail naar info@zogoes.nl, kijk op onze website: https://www.zogoes.nl/deelnemen/ of stuur een DM.