Nieuwtjes uit de stad…

Nieuwtjes uit de stad…

De laatste dagen is er in de media veel geschreven over Modeketen Esprit, ook Wij zijn De Stad – Middelburg schreef erover. Toch komen er nog steeds veel vragen van consumenten, dus in overleg met de Esprit winkel in de Lange Kerkstraat, geven we nogmaals wat meer info over de Esprit winkels in Zuid-Nederland.

Floortje van Lingen: “Alle vijf de winkels van Esprit Zuid-Nederland, vier winkels in Zeeland en één in Tilburg, blijven gewoon doorgaan. Ze krijgen wel een nieuwe naam, in het najaar.”

De winkels van Esprit Zuid-Nederland opereren als onafhankelijke franchise. In mei waren er al ontwikkelingen op Europees niveau. Plannen die hier al op de plank lagen, voor het introduceren van nieuwe merken in hun collecties, kwamen daardoor in een stroomversnelling.

“Esprit als kledingmerk verdwijnt nu geleidelijk uit ons assortiment, maar daar komen hele mooie namen voor terug als Street One, Cecil en LolaLiza.”

Uiteraard houden we jullie via onze nieuwtjes op de hoogte!

Helaas heeft de winkel van BRANDNEW aan de Lange Kerkstraat, die vorig jaar september nieuw in Goes opende, afgelopen woensdag zijn laatste verkoopdag gehad. De winkel in Vlissingen van BRANDNEW Fashion blijft wel geopend.

Er wordt flink verbouwd in het pand aan de Klokstraat, waar voorheen fotozaak Verschoore zat. Het pand heeft een lange tijd leeggestaan, maar midden augustus verhuist MS Mode Goes van de Kreukelmarkt naar de nieuwe locatie. We houden jullie op de hoogte als de nieuwe locatie open is! Succes MS Mode de laatste dagen voor de verhuizing.

De Goese Kermis komt er aan: vanaf vrijdag 9 tot en met donderdag 15 augustus zal de binnenstad van Goes weer vol staan met spectaculaire attracties voor groot en klein🎡

Op zaterdag 17 augustus is het Goes Kinderstad! Op deze dag wordt Goes omgetoverd tot een écht kinderparadijs. De hele binnenstad staat in teken van kinderen. De vele activiteiten zorgen voor een onvergetelijke dag!