Uitspanning De Goederenloods

ADRES & CONTACT


Adres

Albert Plesmanweg 23, 4462 GC Goes

GPS

51.4973294, 3.8791583

Telefoon


OPENINGSTIJDEN

De Goederenloods, dé eventlocatie in Goes!

Onze Goederenloods komt uit het jaar 1870 en stond vroeger op het emplacement van het station Middelburg. In 2001 is de Goederenloods in zijn geheel opgelicht en verplaatst naar het terrein in Goes.  In Goes is de loods in gebruik genomen als een geweldig mooi party en evenementencentrum, waar menig feestje heeft plaatsgevonden.

Wij staan bekend door de mogelijkheden voor groepen op maat, waardoor het goed mogelijk is om uw evenement of feest aan het beschikbare budget aan te passen. Naast onze groepen op maat, hebben wij ook diverse arrangementen voor huwelijksfeesten, vergaderingen, familiefeesten, baby showers en ga zo maar door. Wij kunnen uw gasten voorzien van een zalig dinerbuffet met 3 gangen of juist enkel van de lekkerste hapjes en drankjes om het evenement helemaal compleet te maken. Feest bij u thuis? Geen probleem! Graag komen wij aanrijden met onze foodtruck ‘’Culi Kever’’ om het feest extra sfeer te geven en uw gasten lekker te verwennen in streetfood style

Uitspanning de Goederenloods is gelegen aan de Albert plesmanweg 23, goed bereikbaar via de N256 of A58 met ruim voldoende gratis parkeerplek.

Mogen wij met u en uw gasten mooie herinneringen maken?

FUNCTIES & DIENSTEN

LOCATIE OP KAART

Nieuwe zoekopdracht