Beaureale Investments

ADRES & CONTACT


Adres

Stationsplein 21, 4461 HP Goes

GPS

51.4988902, 3.8914103

Telefoon


OPENINGSTIJDEN

Maandag

08:30-17:30

Dinsdag

08:30-17:30

Woensdag

08:30-17:30

Donderdag

08:30-17:30

Vrijdag

08:30-17:30

Zaterdag

Zondag

Over Beaureale Investments
Beaureale Investments is een Frans / Nederlandse onderneming gespecialiseerd in alle aspecten die te maken hebben met de markt van hospitality vastgoed. Het management team van Beaureale Investments is gezamenlijk meer dan 50 jaar succesvol actief op het hoogste niveau in de toeristische branche in Frankrijk, België, Nederland en Duitsland.

Door de uitgebreide in-depth kennis van de specialisten van Beaureale beheersen ze alle aspecten van de value chain van het vastgoed, van initiatief tot ontwerp, ontwikkeling, realisatie en exploitatie.

Binnen het team is tevens gespecialiseerde juridische kennis en ervaring aanwezig op het gebied van alle in de branche voortkomende overeenkomsten en juridische processen.

Een andere grote kracht van Beaureale Investments is het ontwerpen en realiseren van oplossingen bij complexe financiële vraagstukken. Het op maat structuren van financieringsfondsen voor vastgoed, alsook equity. De bij Beaureale Investments betrokken personen zijn gewaardeerde bekenden bij vele investeerders.

Strategisch advies met duurzame lange termijnvisie
Beaureale Investments adviseert investeerders en exploitanten op zowel strategisch als operationeel niveau en implementeert strategieën om de waarde van hun vastgoed te vergoten via o.a. sale-leaseback, (her)financiering, renovatie en of uitbreiding waarbij duurzame optimalisatie en waarde behoud op lange termijn een vereiste is.

Sinds haar oprichting heeft Beaureale Investments advies- en bemiddelingsmandaten gehad voor meer dan € 1,5 miljard aan vastgoedactiva in Europa.

Jarenlange ervaring en samenwerking met toonaangevende partijen
Beaureale Investments kan terugvallen op een uitgebreide ervaring in sourcing, projectontwikkeling, complexe financiële structurering, aan- en verkoop.

Beaureale Investments heeft diverse partner samenwerkingsverbanden met verschillende Franse, Belgische, Duitse en Nederlandse investeerders, financiers, verkooporganisaties en toonaangevende exploitanten in hun respectievelijke markten.

Fondsen
Beaureale Investments heeft een vergunning (AIFMD) voor het structureren en beheren van (vastgoed)fondsen middels haar dochteronderneming Beaureale Investments France SAS, welke onder toezicht staat van de Franse Autoriteit financiële markten (Autorité des Marchés Financiers, AMF). De Franse vergunning kan middels het Europese paspoort gebruikt worden voor het structureren en beheren van fondsen binnen de Europese Monetaire Unie. Beaureale Investments France SAS staat geregistreerd bij de AMF onder nummer GP-21000003.

FUNCTIES & DIENSTEN

LOCATIE OP KAART

Nieuwe zoekopdracht