Laden Evenementen

StoryTrail Theaterwandeling Goes

15 augustus 2024

StoryTrail Theaterwandeling Goes

Een levendige rondleiding door Goes? Daarvoor moet je bij verhalenverteller Johannes zijn. Op donderdagmiddag 15 augustus kan je met hem op stap in de binnenstad. Tijdens de StoryTrail Theaterwandeling vertelt hij de mooiste verhalen uit de Goese geschiedenis.

Johannes gidst je door de bewogen stadshistorie. Onderweg ga je kennismaken met steenrijke kooplui en straatarme viswijven. Je vaart het zeegat uit met Jacob Naerebout, de mensenredder. Je gaat op avontuur met de legendarische voetenbrander Jan Katoen. En je ontdekt hoe de gevreesde pest voor altijd uit Goes verdween.

Hoe dat allemaal gaat aflopen? En wat je van die oude verhalen tegenwoordig nog terug kunt zien in de straten van de stad? Je ontdekt het tijdens de StoryTrail Theaterwandeling, een heerlijk vertel-avontuur vol spanning, vaart en humor.

De StoryTrail Theaterwandeling Goes begint op donderdag 15 augustus 2024 om 15:30 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/goesReserveer nu met kortingscode STORYTRAIL-7337KRT en betaal slechts € 17,50 per persoon (kinderen: € 11,05).

Share This Event

1911575
DD
DAYS
HH
HOURS
MM
MIN
SS
SEC

Gegevens

Datum:
15 augustus
Tijd:
15:30 - 17:00
Evenement Categorie:
Site:
https://storytrail.nl/stadswandeling/goes/

Locatie

Grote Markt
Grote Markt
Goes, 4461 AJ Nederland
+ Google Maps