Laden Evenementen

StoryTrail Theaterwandeling Goes

16 augustus 2024

StoryTrail Theaterwandeling Goes

Op vrijdagmiddag 16 augustus kan je de stadsgeschiedenis van Goes gaan beleven tijdens de StoryTrail Theaterwandeling. Verhalenverteller Johannes neemt je mee op een wandeling vol eeuwenoude stadsverhalen.
De StoryTrail Theaterwandeling is een historische rondleiding en een verteltheatervoorstelling in één. Samen met verteller Johannes ga je kennismaken met steenrijke kooplui en straatarme viswijven. Je vaart het zeegat uit met Jacob Naerebout, de mensenredder. Je gaat op avontuur met de legendarische voetenbrander Jan Katoen. En je ontdekt hoe de gevreesde pest voor altijd uit Goes verdween.

 

Hoe dat allemaal gaat aflopen? En wat je van die oude verhalen tegenwoordig nog terug kunt zien in de straten van de stad? Je ontdekt het tijdens de StoryTrail Theaterwandeling, een heerlijk vertel-avontuur vol spanning, vaart en humor.

 

De StoryTrail Theaterwandeling Goes begint op vrijdag 16 augustus 2024 om 15:30 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/goesReserveer nu met kortingscode STORYTRAIL-7337KRT en betaal slechts € 17,50 per persoon (kinderen: € 11,05).

Share This Event

1996172
DD
DAYS
HH
HOURS
MM
MIN
SS
SEC

Gegevens

Datum:
16 augustus
Tijd:
15:00 - 17:00
Evenement Categorie:
Site:
https://storytrail.nl/stadswandeling/goes/

Locatie

Grote Markt
Grote Markt
Goes, 4461 AJ Nederland
+ Google Maps